Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων για όλους

Ένας από τους κυριότερους Κυπριακούς αερομεταφορείς από / προς όλους τους παγκόσμιους προορισμούς, σε καθημερινές διεθνείς πτήσεις και σε ad hoc charter αεροσκαφών. Πλήρως διαπιστευμένοι αντιπρόσωποι της IATA που εκτελούν καθημερινά δρομολόγια από τα διεθνή αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και το δικό μας εξουσιοδοτημένο τμήμα εκτελωνισμού εκτελούν καθημερινά και όλο το 24ωρο εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος πελατών και φορτίου.

  • Αεροπορικές ενοποιήσεις και πρότυπα: Υπηρεσίες αερομεταφοράς σε καθημερινές διεθνείς πτήσεις, χρησιμοποιώντας παγκόσμια υποστήριξη δικτύου. Μεγάλη ποικιλία πακέτων από πόρτα σε πόρτα διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.
  • Πλήρη ad hoc charter αεροσκαφών: Επαγγελματικές ναυλωμένες πτήσεις, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας για φορτίο. οπουδήποτε, οποτεδήποτε, σε όλο τον κόσμο.
  • Υπηρεσία ταχυμεταφοράς: Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ταχυμεταφορών από πόρτα σε πόρτα με εξαιρετική ταχύτητα, ευελιξία, ευκολία και αξιοπιστία.
  • Κτηνοτροφία και κατοικίδια ζώα: Υπηρεσίες εισαγωγής και εξαγωγής κτηνοτροφικών προϊόντων. διασφαλίζοντας στους πελάτες ότι τα ζώα και τα κατοικίδια ζώα τους θα ταξιδεύουν σε περιβάλλον χωρίς άγχος, με όλη την απαιτούμενη επαγγελματική φροντίδα.
  • Επικίνδυνα εμπορεύματα: Οι αδειοδοτημένοι χειριστές μας φροντίζουν για την αποθήκευση και τη μεταφορά όλων των διαφόρων τύπων επικίνδυνων εμπορευμάτων, εφαρμόζοντας με τη δέουσα προσοχή όλους τους επαγγελματικούς κανονισμούς και κώδικα πρακτικής.
  • Πολύτιμο φορτίο: Απαραίτητη επαγγελματική φροντίδα για ασφάλεια, επαρκή συσκευασία, ασφάλεια φορτίου και κατάλληλες διασαφήσεις για όλα τα πολύτιμα αντικείμενα.
  • Φαρμακευτικά και φθαρτά προϊόντα: Η απαιτούμενη επαγγελματική φροντίδα για την ταχύτητα, την επαρκή συσκευασία και τους κατάλληλους ελέγχους θερμοκρασίας για να εξασφαλιστεί η αρχική κατάσταση κατά την άφιξη.
  • Ανθρώπινα λείψανα: Αξιοπρέπεια, συμπόνια και επαγγελματική φροντίδα για τη μεταφορά των αγαπημένων που έφυγαν στην τελική τους θέση ανάπαυσης.
  • Η δική μας εξουσιοδοτημένη ομάδα εκκαθάρισης μπορεί να καλύπτει όλο το 24ωρο
  • Μέλος που έχει εγγραφεί στην IATA

 

ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕΡΟΣ

Η Five Continents Logistics Co. Ltd διαθέτει μια νέα υπηρεσία DOOR TO DOOR AIRFREIGHT

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

 

 


 

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

       

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok